In de afgelopen week ontvingen wij het volgende bericht van Wilde Ganzen: “Ik ben blij dat ik u kan laten weten dat de samenwerking tussen Bezwa Foundation, BEZWA community youth skills centre en Wilde Ganzen een feit is!”

Wilde Ganzen steunt graag uw project in Zambia met projectnummer 2020.0608 en omschrijving ‘Duurzame energie (zonnepanelen) en gereedschap voor vak training’. “Het geld, benodigd voor de zonnepanelen en het gereedschap voor de opleiding tot timmerman, was al grotendeels ontvangen van sponsoren. Een bedrag van ruim €4.000,-  hebben wij op 16-06-2021 overgemaakt aan de Wilde Ganzen en zij voegen daar hun premie van €2.000,- aan toe en maken dat vervolgens over voor ons project in Zambia.

Wilde ganzen Bezwa Foundation

We zijn Wilde Ganzen zeer erkentelijk voor hun vernieuwde deelname aan het project. Ook de coördinator, Oscar Mulubwa toonde zich verheugd voor de vernieuwde deelname. Het verder uitbouwen van het “skill training centre” krijgt hiermede een duidelijke impuls. Ook de toekomstige leerlingen zullen dankbaar zijn voor de nieuwe mogelijkheden in het centrum.

Bezwa Foundation

“Ik ben blij dat ik u kan laten weten dat de samenwerking tussen Bezwa Foundation, BEZWA community youth skills centre en Wilde Ganzen een feit is!”

BEZWA-foundation.