Wie we zijn

BEZWA Foundation

Wie zijn we

De BEZWA-Foundation is in 2015 opgericht om de reeds bestaande privéfondswerving ten behoeve van het BEZWA Jeugdcentrum in Chipulukusu (Zambia) te bestendigen. De stichting richt zich op instellingen en particulieren die eraan willen bijdragen om de jongeren uit deze sloppenwijk uitzicht te geven op een beter bestaan. 

Wat doen we

De foundation probeert nieuwe donoren te werven voor het BEZWA Jeugdproject en onderhoudt contacten met de bestaande sponsors. Tevens overlegt de Foundation met de Zambiaanse partners over besteding van de giften voor het BEZWA Jeugdcentrum en helpt het budget ervan te bewaken. Ook zien wij – waar nodig met een bezoek – toe op de voortgang van de activiteiten.

Dhr. F.W. Spansier

Voorzitter/penningmeester
Franz Wilhelm Spansier (1947), was jarenlang werkzaam als hoofd van de afdeling beheer en administratie van een middelgrote woningcorporatie. Sinds 1995 was hij accountmanager gespecialiseerd in beheer, onderhoud en administratie voor verenigingen van eigenaren. In 2003 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer van een beheerkantoor op dit gebied gevestigd. Hoewel hij dit kantoor in 2012 heeft overgedragen aan een opvolger heeft hij tot 2015 zijn werkzaamheden hierin voortgezet.

fwspansier@bezwa.nl

Mw C. Zwanepol – Hoogers

Algemeen bestuurslid
Christien Zwanepol-Hoogers (1946). Vanaf 2007 met pensioen. Daarna 7 jaar bestuurslid en cursuscoör-dinator geweest bij de Volks-universiteit Ermelo-Harderwijk-Putten.

Dhr. b. noteboom en dhr. j. den heijer

Algemene bestuursleden  Bram Noteboom (1985) en Jaco den Heijer (1983) zijn werkzaam in de interieur-branche als zelfstandig ondernemer bij Binnen-specialist. Werkgebieden: financiën, marketing, alg. en personeelsmanagement

Staff BEZWA project

Chairperson= Rev. Zulu Edwin Ackim
Coordinator= Oscar Mulubwa
Treasurer= Rev. Kampewu Stanford
Member= Pst. Cletus Mwendacabe
Member= Fr  Kalafu Isaac
Secretary= Pst Mumbi Godfrey

Hulp gevraagd

Help ons de jeugd van Chipulukusu een toekomstperspectief te bieden en de gevolgen van orkaan ANA het hoofd te bieden.