ORGANISATIE
Email : fwspansier@bezwa.nl
Staff BEZWA-Project
Van links naar rechts

Mr. Samuel Banda (Technical Dpt.)

Mr. Oscar Mulubwa, (Coordinator)

Mr. Isaac Phiri (Ass. coordinator)

Past. Cletus Mwernda (Member)
Dhr. F.W. Spansier , penningmeester / wnd. voorzitter

Franz Wilhelm Spansier
(1947), geboren en getogen in het Zuid-Hollandse, was jarenlang werkzaam als hoofd van de afdeling beheer en administratie van een middelgrote woningcorporatie. Sinds 1995 was hij accountmanager gespecialiseerd in beheer, onderhoud en administratie voor verenigingen van eigenaren. In 2003 heeft hij zich als zelfstandig ondernemer van een beheerkantoor op dit gebied gevestigd. Hoewel hij dit kantoor in 2012 heeft overgedragen aan een opvolger heeft hij tot 2015 zijn werkzaamheden hierin voortgezet.

Daarnaast is hij Kerkrentmeester/Ouderling van de Evangelisch Lutherse Gemeente Utrecht en als vrijwilliger van de PKN betrokken bij de controle van begrotingen en jaarstukken van aangesloten kerkelijke organisaties.
Mevrouw C. Zwanepol - Hoogers - algemeen bestuurslid

Christien Zwanepol-Hoogers (1946) geboren in Nijverdal, gemeente Hellendoorn,
administratieve en organisatorische ervaring. 26 jaar werkzaam geweest bij de Christelijke Hogeschool Windesheim te Zwolle waarvan de laatste 10 jaar als teamleider van de afdeling Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer.
Ruime kennis van dossiervorming en archiefzaken.  7 jaar bestuurslid en co√∂rdinator bij Vuvera Volksuniversiteit Ermelo.

Over ons
Doneren
Contact
Lange Uitweg 23
3998WD Schalkwijk
Tel. 030-6066643

KvK nr. 63817063
RSIN nr. 855413748